Az oldal ajánlása

Tisztelt Felhasználó!

Amennyiben meg van elégedve a Pénzszerző.hu működésével, és úgy gondolja, hogy az itt található információk hasznosak lehetnek ismerősei számára is, akkor a lenti űrlap gyors kitöltésével és elküldésével pár pillanat alatt ajánlani tudja másoknak is a portál szolgáltatásait.


Címzett neve:

Címzett e-mail címe:

Feladó neve:

Feladó e-mail címe:

Tárgy: Próbáld ki a Pénzszerző.hu-t!

Szöveg:
http://www.penzszerzo.hu/

A Pénzszerző.hu egy olyan internetes oldal, melynek segítségével, gyorsan és megbízhatóan kereshet a banki, biztosítási és befektetési termékeket közvetítők ajánlatai között, függetlenül attól, hogy Ön az ország mely pontján szeretné igénybe venni a kívánt szolgáltatást. Az oldalon szereplő közvetítők ajánlatait Ön egyszerűen versenyeztetheti egymással, ezáltal biztos lehet abban, hogy mindig a legmegfelelőbb termékkel és közvetítővel kerül kapcsolatba, akár egy gombnyomásra is. Próbálja ki, ha nem akar csalódni!

Amennyiben Ön közvetítőként regisztrál a portálon, akkor könnyen és gyorsan kerülhet kapcsolatba olyan potenciális ügyfelekkel, akik a személyes találkozás előtt megismerkedhetnek szolgáltatásaival, a versenyeztetésen keresztül felmérhetik tanácsadói kompetenciáit, így a tényleges találkozáskor már gyors és biztos üzletkötésre számíthat.

További információkat a www.penzszerzo.hu portálon találhat, illetve az info@penzszerzo.hu e-mail címre várjuk kérdéseit és javaslatait. Tegyen egy próbát, hogy mások megoldhassák a problémáját, és végre ne kelljen csalódnia!


A következő megjegyzést szúrom a szöveg elé: (nem kötelező)


A Pénzszerző.hu portált üzemeltető JS-InterTop Kft. nem végez közvetítői tevékenységet és semmilyen közvetítő cégben nem rendelkezik érdekeltséggel. Célunk, hogy a közvetítők számára egyenlő feltételeket biztosítva segítsük az ügyfelek és a pénzügyi szolgáltatók egymásra találását.

Társkereső oldalak