Az oldal használata

A Pénzszerző.hu azért jött létre, hogy független segítséget nyújtson a pénzügyi problémákkal rendelkezők számára, legyen szó hitel, befektetési, vagy biztosítási döntésről. Függetlenségünk megköveteli, hogy magunk semmiféle közvetítői tevékenységet ne végezzünk, az oldal csupán lehetőséget ad a megoldást keresők és a szakértő közvetítők, tanácsadók egymásra találásához.

Hogyan is működik?

Ügyfélként mindössze annyit kell tennie, hogy a címlapon található keresőfelületek egyikében (hitel-, biztosítás- vagy befektetés kereső) megadja, hogy milyen problémára, földrajzilag hol keres megoldást. Miután kiválasztotta, hogy melyik megyében, milyen típusú terméket keres, két lehetősége is van:

A "Megfelelő közvetítők listája" gombra kattintva végigböngészheti, hogy kiterjedt adatbázisunkban mely közvetítők felelnek meg az Ön elvárásainak, azaz nyújthatnak elvileg Önnek szolgáltatást. A keresési eredmények között bármelyik tanácsadóra klikkelve megtekintheti annak adatlapját, mely tartalmaz egy rövid bemutatkozást, a szakterületek felsorolását, valamint az elérhetőségi adatokat. Amennyiben úgy véli, hogy valamelyik közvetítő szimpatikus, adatlapjáról egyetlen gombnyomással eljuthat az ajánlatkérésig, ahol a kiválasztott terméktől függően ki kell töltenie egy rövid űrlapot, hogy a közvetítő speciálisan, az Ön igényeire szabott ajánlatot tudjon kidolgozni. (Adatait ebben az esetben természetesen csak az illetékes közvetítő láthatja.)

Amennyiben úgy gondolja, hogy kár végigbogarászni a rengeteg közvetítő adatlapját, megteheti, hogy egyszerűen a legjobb ajánlatot választja ki, ehhez a "Versenyeztetés" gombra kell kattintania. Ekkor a fentebb említett, termékhez tartozó űrlapot szintén ki kell töltenie, adatait pedig csak azok a regisztrált, előfizető közvetítők láthatják, akik megfelelnek a keresési feltételeinek (megye, terméktípus, stb.). A tanácsadók ezt követően az Ön által megadott csatornákon keresik fel ajánlataikkal, így Ön könnyedén eldöntheti, ki nyújtja a legszimpatikusabb megoldást.

Az ügyfeleknek a közvetlen ajánlatkéréshez és a versenyeztetéshez regisztrálniuk kell az oldalon, adataikat azonban bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki!

Mit tehetnek a közvetítők?

Amennyiben közvetítőként érdeklődik a Pénzszerző.hu szolgáltatásai iránt, nincs más dolga, mint a címlapon, a belépési felületen regisztrálni (itt a közvetítői regisztrációt kell választani). Adatai megadásával ajánlata bekerül a Teljes adatbázis menüpontba, amennyiben azonban szeretné látni a tendereztető ügyfelek elérhetőségi adatait, meg kell fizetnie a havi 5000 Ft + áfa előfizetési összeget. Az ingyenes regisztrációt választók megtalálhatók ugyan az oldalon, az ügyfelektől érkező megkeresésekre azonban a számukra rejtve maradó elérhetőségi adatok miatt nem tudnak választ adni.

ELŐFIZETÉS KÖZVETÍTŐKNEK

Kiemelt megjelenéssel, illetve hirdetési lehetőségekkel kapcsolatos kérdések esetén tekintse meg médiaajánlatunkat, vagy keresse bátran értékesítési stábunkat a sales@penzszerzo.hu címen!


A Pénzszerző.hu portált üzemeltető JS-InterTop Kft. nem végez közvetítői tevékenységet és semmilyen közvetítő cégben nem rendelkezik érdekeltséggel. Célunk, hogy a közvetítők számára egyenlő feltételeket biztosítva segítsük az ügyfelek és a pénzügyi szolgáltatók egymásra találását.

Társkereső oldalak